Om oss

Adressen til nettstedet vårt er: http://www.akcostablanca.com

Hvilke personopplysninger vi samler inn og hvorfor vi samler inn dem

Kommentarer

Når besøkende legger igjen kommentarer på nettstedet, samler vi inn dataene som vises i kommentarskjemaet, samt besøkendes IP-adresse og nettleserbrukeragentstreng for å hjelpe til med å oppdage spam.

En anonym streng opprettet fra e-postadressen din (også kalt en hash) kan leveres til Gravatar-tjenesten for å se om du bruker den. Personvernerklæringen for Gravatar-tjenesten er tilgjengelig her: https://automattic.com/privacy/. Etter godkjenning av kommentaren din, er profilbildet ditt synlig for offentligheten i sammenheng med kommentaren din.

Media

Hvis du laster opp bilder til nettet bør du unngå å laste opp bilder med plasseringsdata (GPS EXIF) inkludert. Besøkende på nettstedet kan laste ned og trekke ut alle stedsdata fra bilder på nettstedet.

Kontaktskjemaer

Informasjonskapsler

Hvis du legger igjen en kommentar på nettstedet vårt, kan du velge å lagre navn, e-postadresse og nettside i informasjonskapsler. Dette er for enkelhets skyld, slik at du ikke trenger å fylle inn opplysningene dine igjen når du legger igjen en kommentar. Disse informasjonskapslene vil vare i ett år.

Hvis du har en konto og logger inn på denne siden, vil vi sette en midlertidig informasjonskapsel for å avgjøre om nettleseren din godtar informasjonskapsler. Denne informasjonskapselen inneholder ikke personopplysninger og slettes når du lukker nettleseren.

Når du logger inn, vil vi også sette ulike informasjonskapsler for å lagre påloggingsinformasjonen din og skjermvisningsalternativer. Innloggingsinformasjonskapsler varer i to dager, og informasjonskapsler for skjermalternativer varer i ett år. Hvis du velger «Husk meg», vil påloggingen vedvare i to uker. Hvis du logger ut av kontoen din, vil informasjonskapslene for pålogging bli fjernet.

Hvis du redigerer eller publiserer en artikkel, vil en ekstra informasjonskapsel bli lagret i nettleseren din. Denne informasjonskapselen inkluderer ikke personopplysninger og indikerer bare ID-en til artikkelen du nettopp redigerte. Utløper etter 1 dag.

Innebygd innhold fra andre nettsteder

Artikler på dette nettstedet kan inneholde innebygd innhold (f.eks. videoer, bilder, artikler osv.). Innebygd innhold fra andre nettsider oppfører seg på nøyaktig samme måte som om den besøkende hadde besøkt den andre nettsiden.

Disse nettstedene kan samle inn data om deg, bruke informasjonskapsler, bygge inn ytterligere tredjepartssporing og overvåke interaksjonen din med det innebygde innholdet, inkludert sporing av interaksjonen din med innebygd innhold hvis du har en konto og er logget inn på det nettstedet.

Analytics

Hvem vi deler dataene dine med

Hvor lenge vi beholder dataene dine

Hvis du legger igjen en kommentar, beholdes kommentaren og dens metadata på ubestemt tid. Dette er slik at vi automatisk kan gjenkjenne og godkjenne påfølgende kommentarer i stedet for å holde dem i en modereringskø.

For brukere som registrerer seg på nettstedet vårt (hvis noen), lagrer vi også personopplysningene de oppgir i brukerprofilen deres. Alle brukere kan se, redigere eller slette sin personlige informasjon når som helst (bortsett fra at de ikke kan endre brukernavnet sitt). Nettadministratorer kan også se og redigere denne informasjonen.

Hvilke rettigheter har du over dataene dine?

Hvis du har en konto eller har lagt igjen kommentarer på denne nettsiden, kan du be om å motta en eksportert fil med personopplysningene vi har om deg, inkludert data du har gitt oss. Du kan også be om at vi sletter alle personopplysninger vi har om deg. Dette inkluderer ikke data som vi er forpliktet til å beholde for administrative, juridiske eller sikkerhetsmessige formål.

Hvor vi sender dataene dine

Besøkendes kommentarer kan bli sjekket av en automatisk spam-deteksjonstjeneste.

Din kontaktinformasjon

Tilleggsinformasjon

Hvordan vi beskytter dataene dine

Hvilke prosedyrer vi bruker mot datainnbrudd

Fra hvilke tredjeparter vi mottar data

Hva slags automatisert beslutningstaking og/eller profilering vi gjør med brukerdata

Regulatoriske opplysningskrav for sektoren