Hvor mye koster det å installere et klimaanlegg

 

Hvis du har kommet så langt, lurer du kanskje på hvor mye det koster å installere et klimaanlegg. Som du kan forestille deg, er det mange faktorer som påvirker prisen på installasjon av klimaanlegg. Hvis du vil vite mer, fortsett å lese.

Hva bør vi ta hensyn til for å vite hvor mye installasjonen av en splitt på en vegg koster

Først av alt må vi være tydelige på hvilken type installasjon vi trenger. Når vi installerer et klimaanlegg kan vi komme i to situasjoner, enten det er en tidligere forhåndsinstallasjon eller ikke.

Hvis vi har en eksisterende forhåndsinstallasjon for et klimaanlegg

Hvis du allerede har hatt et klimaanlegg, vil du få forhåndsinstallasjonen gjort slik at installasjonen av det nye klimaanlegget blir enklere og mer økonomisk. I dette tilfellet brukes de eksisterende elektriske og rørforbindelsene, så det er ikke nødvendig å bore i veggene eller installere luftfordelingsrør.

Selv om det i de fleste tilfeller ikke er noe problem, er det viktig å sørge for at forhåndsinstallasjonen er kompatibel med dimensjonene til det nye klimaanlegget.

Hvis vi ikke tidligere har hatt noen splitt og derfor ikke er noen forhåndsinstallasjon

Hvis du aldri har hatt et delt klimaanlegg før, må du først velge hvor du vil plassere utstyret ditt og deretter leie en tekniker for å gjøre de nødvendige tilkoblingene.

Prisforskjellen mellom begge typer installasjoner er ganske stor fordi det første alternativet drar fordel av rørforbindelsene som allerede er laget, og i det andre vil det være nødvendig å koble til og installere rør og lage elektriske tilkoblinger.

 

Hva inkluderer installasjonen av et klimaanlegg?

Installasjonen av en klimaanlegg bør i det minste inkludere garantiene som vi deler nedenfor:

budsjett for å installere klimaanlegg
3 meter lineært rør.
1 meter innvendig takrenne.
3 meter avløpsrør.
3 meter elektrisk slange.
1 sett med veggmonteringsbraketter.
Funksjonstest med oppdragsgiver.