Tips for å endre fra badekar til dusj

Å skifte fra badekar til dusjkar er en av boligoppussingene som er mest etterspurt på markedet, og det er ikke overraskende. Du får trygghet, komfort og fremfor alt plass. Badekar har blitt en del av fortiden, på hoteller eller store hjem. I denne artikkelen skal vi gi deg de nødvendige rådene for å komme i gang med dusjverdenen.

Mål det okkuperte området

Det er viktig å vite de nøyaktige målene på badekaret du har på badet ditt for øyeblikket. Dette vil hjelpe oss med å finne ut hvor mye plass vi må dedikere til dusjkaret, hvor mange fliser som må brukes til å dekke veggen osv. Det anbefales at du ber om hjelp fra en av våre fagfolk til å utføre disse målingene.

Vær oppmerksom på fjerning av badekaret

Når du fjerner badekar og kraner, må du være veldig forsiktig så du ikke skader noen overflate. Beskyttelse av flisene er et viktig skritt for å unngå riper eller brudd. Flisene som er plassert på kantene av badekaret må fjernes på forhånd. Ved plassering av nye fliser er det lurt å beholde en ekstra. I tilfelle flisen avvikles på tidspunktet for endring av en ødelagt, kan en kopi lages så lik som mulig fra den bevarte. Derfor er det tilrådelig å ha spesialister.

Hva slags rett trenger jeg?

Det er tusenvis av retter på markedet, derfor er det nødvendig å være klar over våre behov før du bestemmer deg for en. De mest moderne har en tendens til å ha høyere priser, oppvasken på bakkenivå kan forårsake problemer i installasjonen på grunn av tykkelsen på sifonen. Andre retter, som akryl, har en liten ujevnhet. Som du kan se, er det veldig viktig å kjenne materialene som skal brukes godt.
Velg skjermen godt

Når vi monterer skjermen, er det lurt å ha et mellomrom på minst 60 cm mellom vegg og skjerm, slik at plassen inne i dusjen ikke blir overveldende. Enten den er fast eller glidende, med riktig skjerm vil ikke en dråpe slippe ut av platen.

Kranen er din allierte

Noe vesentlig i overgangen fra badekar til dusj er kranene. Innebygde kraner har vist seg å være på topp de siste årene. Estetikk demonstrerer kvalitet, og hjelper oss også med å spare plass. Det er også mulighet for å installere takdusj. Det er stor variasjon av artisjokker avhengig av tjenesten som søkes, og med svært varierte former og funksjoner. Å velge en god kran er avgjørende når det gjelder å få det riktig med bytte til dusj.

Reformen skal gjennomføres av en fagperson

Det er sikkert veldig dyktige folk med reformer, men det anbefales at denne typen arbeid utføres av fagfolk. Våre teknikere er godt trent og spesialiserte på arbeider av denne typen, så du trenger ikke å bekymre deg for noe annet enn å nyte en god dusj etter installasjonen.

Kort fortalt kan et skifte fra badekar til dusjkar bli noe veldig enkelt hvis du tar hensyn til alle disse nøklene når du velger materialer og tilbehør og har råd fra en fagmann.