Tips for å skape en følelse av romslighet i hjemmet

Få den romslige effekten uten å ofre hjemmekomforten

Stedet der vi bor må ha hovedfunksjonen å tilby oss komfort og tilfredshet, et rom som overfører ro og er attraktivt for våre øyne, selv om ulempen når vi bor i leiligheter med små plasser er uunngåelig og dette vanligvis er ganske ubehagelig. , det er mange dekorative løsninger, for eksempel følelsen av romslighet.

Å oppnå effekten av romslighet i hjemmet er en oppgave som vi kan utføre med en profesjonell eller ofte selv, hvis vi velger den andre, vil dette være betydelige tips å begynne med, vanligvis å bli kvitt møbler og eiendeler som ikke bidrar alt er nødvendig for denne endringen, en avgjørelse som vi mange ganger ikke ønsker å ta siden spørsmål eller setninger som «Og hvis jeg trenger det?» eller «Det kostet meg penger», og faktisk, når vi pusser opp hjemme, er det nødvendig å tenke på alt dette, så disse tipsene om hvordan du får romslighet på en liten plass kan være nyttige og få huset ditt til å se mer flott ut.

 

Anbefalinger for å skape en romslig effekt hjemme

Farger

Å endre fargene på både veggene og møblene er til stor hjelp for å oppnå den følelsen av romslighet som vi ønsker, for det er det nødvendig å vite at lyse farger er de beste alternativene, spesielt hvitt, (selv om pastellfarger og nakenbilder er gyldige alternativer). Den hvite fargen gir bredde, fremhever og fyller stedet med friskhet, å velge denne fargen på veggene er et stort fremskritt for intensjonen.

vegger

«Jo færre inndelinger det er, jo bedre», unødvendige vegger reduserer plassens bredde, sammenslåing av stue med spisestue eller spisestue med stue vil være til stor hjelp for å skape romfølelsen som vi ser etter , så hvis vi ville at hvert sted skulle telle Med din egen plass er bruk av skjermer eller skodder bedre alternativer enn røffe vegger som hindrer gjennomgangen av naturlig lys.

Lyn

Belysning er en av hovedtingene i dette, å få så mye naturlig lys inn i huset som mulig gir et ekstra pluss, siden når huset har mye naturlig lys reduseres bruken av elektrisk lys betraktelig, i tilfelle ikke Med så mye naturlig lys er det tilrådelig å plassere hovedlyspærene på veggene og støttelysene i taket, det faktum å belyse de vertikale områdene mer enn de horisontale støtter målet. Hvite lys foretrekkes for disse sakene i dekorasjonen.

Møbler

De passende møblene både i farger og funksjonalitet er veldig praktiske, en hvit sofa, en bokhylle i glass, ark i grå, hvite eller nakenfarger ville se bra ut. Å velge å male dørene i hvitt støtter at det går tapt med veggene i samme tone, til og med å redusere mengden møbler som har mørke toner eller en frodig størrelse på en så liten plass ville forsterke formålet.

Bilde

Maleriene spiller en bemerkelsesverdig rolle, og har det nødvendige antallet malerier, hvis du foretrekker i store størrelser, i et annet tilfelle, hvis maleriene er små, sett dem sammen på en organisert måte på en av veggene, på samme måte vil dette trikset forlate andre frigjør vegger, og vil dekorere bare én, øker følelsen av romslighet og også en minimalistisk dekorasjon.

Speilene

Speilstrategien brukes vanligvis når det er sammenslåtte rom (spisestue, kjøkken-spisestue, hall, stue, men det er ikke en regel å bruke den bare på sammenslåtte steder). Det fungerer fantastisk, speilbildet av stedet antyder at rommet utvider seg veldig dypt, det er et ganske enkelt triks og med mange fordeler er det eneste du må huske på å ikke møte det mot tomme vegger, i stedet sette det nær et vindu hvis det var en, ville det gi inntrykk av at det er en plass til etter vinduet.

Etasjer

Hvite eller nakenfargede fliser antyder at plassen utvides, de øker intensiteten på lysstyrken i hjemmet, siden lyset brytes mer effektivt, hvis denne muligheten ikke er tilgjengelig, velg tepper av betydelig størrelse., dette vil føre til en sensasjon som ligner på det som søkes.

Orientering

Å flytte møblene fra sin plass fra tid til annen er alltid fordelaktig, men å plassere den utover skaper en visuell effekt av ekspansjon som er veldig behagelig for øyet, det er et enkelt, men veldig nyttig tips som ikke krever mye innsats, denne oppfatningen samsvarer med speilet nær vinduene forsterker følelsen av romslighet.

Et behagelig sted

På denne veldig enkle måten og ved å bruke noen av disse tipsene, eller ved å kombinere dem, er det mulig å skape denne behagelige følelsen av romslighet som ofte er så ønsket. Flere av disse tipsene kan gjøres individuelt, og tilfører et snev av personlig kreativitet.